Fy på mig!

Jag vet att jag inte har bloggat på länge.
Har inte orkat.
Motivationen har legat på 0.

Men nu är jag på G igen. Får glömma de senaste jobbiga veckorna och bara längta till sommarlovet! Fatta att det bara är 11 dagar kvar nu :D Terminen har gått så fort..

Idag har jag inte gjort många knop. Var ensam hemma nästan hela dagen och stekt i solen som bara den.
Måste ha sett lite roligt ut. Bh, trosor och ridstrumpor uppdragna till knäna xD Hade ridstrumpor för att just på smalbenen är jag brunare än låren. Fattar inte varför då jag bara varit i solen med korta shorts.. Sen var ENA mitt ben helt ner-eksemat!? Helknäppt.

Igår bakade Carro och jag världens godaste muffins! "Eget" recept också!
Hur gott låter inte vaniljmuffin med chokladbitar och pistagenötter?
Måste ta en bild senare, fast just nu är de i frysen.

Orkar inte skriva mer (för många som skriver på msn), men ska uppdatera bra från och med nu!
Ska väl kolla disneydags och sno brorsans godis eller något sådant ^^

Schööndag

Vad jag inte gillar söndagar! Man är trött, man har tråkigt och orkar ingenting..
Sen är jag lite seg efter att ha sovit i över 12 timmar ^^
Visste inte vad jag skulle äta sen när jag kravlade mig upp där vid 10-tiden. Blev så att jag väntade några timmar och bakade sedan scones. Mumma! Perfekt söndagsmat.
Planen var väl att jag skulle göra lite skolarbete som jag har skjutit upp i flera veckor nu. Men vet inte riktigt hur det blir med det. Jag oorkar inte. Ge mig sommarlov! NU!

Satt och googlade lite bilder nyligen. Jag gillar egentligen inte modeller. De ser alltid så utmärglade och plågade ut. Men skulle jag välja en favorit så är det utan tvekan Gemma Ward. Hur kan man se ut så där?!  Kan inte vara lagligt..

Plötsligt känner man sig ännu fulare ^^
image30

Inte som vanligt

Väldigt bra uppdaterande av bloggen på senaste!
Noot

Men har känt mig grymt tråkig hela veckan. Har inte haft lust med någonting, bara sitta hemma och stirra in i väggen. Inte speciellt sällskaplig heller då jag bara känt mig väldigt tråkig att umgås med.
Ni kanske undrar varför jag är så här?
Jag tänker inte gå in på några detaljer men det började i söndags.
Mamma och jag grälade nästan hela tiden, bara massa sårande ord.
Tydligen är jag världens sämsta dotter, och hon kan gärna klara sig utan mig.
Slutade med att hon dumpade mig utan mobil mitt i gottröra, därav min försening till skolan..
Vi har inte haft kontakt på hela veckan och det lär nog dröja ytterligare veckor innan något händer.
Inte för att jag är en mycket bättre människa.
Usch
Fyfan för mig själv

Entertainment

Idag fyller Mats 41 år, grattis!
Han fick en grill och läsglasögon. Spännande, eller hur? Men han fick faktiskt en åkgräsklippare förra året så han kan inte klaga ^^

Har suttit ute i princip hela dagen sedan jag gick upp, som var vid ca 9-tiden.
Otroligt vackert väder!
Men nu har jag fått ganska osexiga linjer där man ser var jag har haft mina kläder.. Jaja, jag har tid att sola bort dem en annan gång.
Fick för mig att jogga i värmen också. Tur att det var svalare i skogen.

Sedan drabbades jag av solsting och låg och vilade i nästan 2 timmar. Gissa vad jag vaknade av? Jo vår "kära" finska fyllo-granne som har fått en kareokemaskin! Det låter förjävligt och jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag var iaf nära på att ta en kökskniv och "demontera" helvetet. Han har sjungit konstant i snart 2 timmar. 2 timmar av finsk tango, finns bättre musik.. Ser lite kul ut när hans son sitter och gungar i takt och busvisslar efter varje låt..
Tanken var väl att vi ska grilla snart. Men Mats har försökt få ihop den där jäkla grillen hela dagen och den är fortfarande inte klar. Varför skulle vi slänga den gamla? Kommer aldrig att få mat >.<

Idag är det niornas bal. Så glad att jag inte går, sånt där är inget för mig. Men hoppas de andra får en trevlig kväll :)
image29
Nu ska jag förtära några sånna här och "njuta" av den vackra musik vår granne bjuder på.

Fredagskväll

Sitter här med mamma, käkar cashewnötter och halvtittar på "Berg flyttar in".
I det här avsnittet är hon tydligen hemma hos Gudrun Shyman.

Jag har ganska svårt för politiker, det är alltid samma stuk över dem. Brillorna för att se "smarta" ut, kostymen och den opersonliga rösten som tjatar sönder oss med samma propaganda som man har hört åtskilliga gånger tidigare. Politiker känns ofta så fejkade och opålitliga. Som att de inte tillhör samma "sort" som oss "vanliga medborjare".
Det är där jag tycker Gudrun sticker ut. Hon kallas feministkärring av många (ironiskt nog mest män) men viker ändå inte av från sin åsikt. Hon verkligen bjuder på sig själv och visar att hon inte är någon hjärntvättad politiker som måste stå för sitt partis åsikter. Hon erkänner gärna sina fel men kämpar stenhårt för jämlikheten.
Vi behöver flera som Gudrun!

Let the motherfucker burn!

Överskriften på inlägget syftar på en låt jag har gått och nynnat på hela dagen (och så många andra dagar). Om någon nu trodde att jag var en människohatare och bara vill att folk ska dö. För det vill jag inte.
Oftast..

Hade delprov C idag i matte. det gick väl helt okej så jag tror jag kan hålla kvar mitt VG. Fast så är det alltid, man tror att det går bra så går det åt pipsvängen.
Vilket grymt fult ord, "pipsvängen". Någon som vet vart det ligger?
    Annars så gick skoldagen ganska långsamt och jag gjorde ett huuge mistake genom att ta på mig shorts i morse. Men det skulle ju bli sol! >.<

Har suttit och pluggat teknik i över 3 timmar nu. Så går det när man får för sig att plugga dagen innan och inte mycket tidigare i veckan. Jag blundar för att jag har haft 2 veckor på mig. *host*
Men det går faktiskt bra, jag hoppas på ett MVG där. Annars blir jag väl förbannad ^^

Känner att jag behöver en paus nu.. Ska nog ut & jogga!

image27

Underhållning på hög nivå.. (Tur att man har Bandit som sällskap)


Just kill me..

Har migrän idag (igen).
Just det, jag fick det bekräftat.
Ibland är det tur att man bor här mitt i ingenstans, då man har en läkare till granne. Han kom instormades (bokstavligen) och hade ett mindre förhör med mig. Och ja, han tror starkt på att det är migrän.
Fick några tabletter och en nässpray mot migrän som går på reklamen. Fick nästan hicka när jag hörde vad den kostade. 100 spänn och den räcker bara EN ENDA GÅNG! Kommer väl aldrig våga använda den :P
Som tur är så har jag inte så ont som jag brukar kunna ha. Mera illamåendet som stör mig nu.

Sitter här framför datorn med mina nya ballerinaskor. Jag måste gå in dem, vägrar få sånna skavsår igen. Men det funkar faktiskt, ganska sköna nu ^^

Blev inte mycket gjort idag inte. Lyckats plugga lite teknik, men orkar inte med matten. Sjukt att vi har 3 nationella kvar.. Varför skulle man börja med det i språk?! Från 9 nationella till 11. Aldeles för mycket med tanke på att man har ett x antal vanliga prov också.

Irriterad att mamma inte låter mig ha msn på föreningens dator. Inget händer ju och det är lätt att avinstallera. Så jäkla jobbigt att mamma & Mats är så okunniga inom datorer >.<
Kanske gör som jag gjorde förut. Installerar och tar sedan bort det när jag loggar ut..

Någon som har en spypåse?

Valborgsmässoafton

Vaknade halv 7 idag och kunde inte somna om.. Drog in till Uppsala med Carro och Sarah sen vid 9.
Där träffade vi Malin och det var meningen att vi skulle se på forsränningen. Men eftersom vi var ganska sent ute fick vi inga höjdarplatser och gav upp efter att ha sett några få båtar.. Skulle inte vilja hamna i det där vattnet >.<
Sen blev det lite shopping (köpte shorts, skor och avfärgning), solande och skratta åt alla fulla ungdommar. Sarah och Malin drog iväg så Carro och jag blev var ett tag till.

Åkte väl hem vid 5 och tog det rätt lugnt.
Senare mot kvällen drog vi oss iväg till Sarah. Vi såg film och spelade massa spel (som blev mer oseriöst ju tröttare vi blev) till nyligen ungefär.
Fira Valborg vid särsta kan man inte. Bara en tråkig brasa som scouterna tänder och sedan massa stackars fjortisar som springer runt med sina vodkaflaskor..

Nu har jag varit vaken i 21 timmar.
Det börjar ljusna ute och fåglarna har kvittrat sen länge.
Jag tror starkt att det är dags att sova nu!

RSS 2.0