11/6


Måste säga att jag diggar den här bilden. Jag står hellycklig och kramar Malin medan Carro står och grinar.. Haha, typiskt!

Slå mig?

Jaja jag vet! Jag är helt hopplös på att blogga :D
Varje dag sen skolavslutningen har jag tänkt att " nu banne mig ska jag ta och blogga!". För det är inte så att jag inte har haft något att skriva om, har haft saker att göra varje dag!
Men ack så har allt för lång tid gått sen senast och jag kan ju inte dra de senaste veckorna på ett inlägg.. Jag som har en massa bilder och liknande.. :/

Roligt att ni fortsätter att besöka trots min kassa bloggning! Men jag undrar varför ni inte har tjatat på mig? Få lite fart på mig så att jag skrider till handling! Vi får nu hoppas att det inte upprepas.

Kan ju dra tiden från skolavslutningen till nu lite snabbt:

På kvällen avslutningsdagen hade jag flera saker planerat, inget inträffade.. Istället tog jag en nattlig promenad med Anders som numera har blivit förhäxad och hamnat i mina ägor. Jaa, så länge var jag singel..

Måndagen därpå började jag jobba på trygghetsboendet. Hejdå mitt sommarlov! Vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen.. Tur att det bara är 3 veckor. Finns massor att säga om det men det får jag ta i ett enskilt inlägg lite senare när jag orkar (OM jag orkar). Får se till att jag inte bryter tystnadsplikten bara. Eller vänta, den har jag inte skrivit på! Hah, fuck it! :D

Midsommarhelgen firades med Caroline ute hos mormor. Vi kom både dit och hem utan missöden, helt otroligt! Riktigt mysigt var det, även om det blev en besvikelse på kvällen då de lade ner dansen ganska tidigt. Ingen bra musik var det heller. (Tänk dansbandsmusik)
Stalker var inte heller nå farlig då han inte vågade prata med oss! Fast det var roligt att se när han & hans kompisar alltid närmade sig oss bit för bit och stajlade genom att låtsasbråka. *skratt*

Efter ännu mer jobb och sjukdom så var jag nu i helgen med Paula i Stockholm och shoppade lite. Hade glömt att det var sommarrea. Men så här mycket bryr jag mig om den |----|   man hittar ju aldrig något!
Och idag började min tredje och sista arbetsvecka! Scheisse vad tungt det känns.. Tanken på pengar som håller en vid liv. Hah, vilket samhälle man lever i ^^

Får skriva mer sen för nu var det tänkt film och något ätbart!

Avslutning

Nu är nian öööveer!
Scheisse vad skönt.
Blev helt chockad av mina betyg. 11 MVG och sammanlagt 295 poäng! Helt sikkt alltså.

Matematik: VG
Svenska: MVG
Engelska: MVG
Tyska: VG
Fysik: MVG
Kemi: MVG
Biologi: MVG
Samhällskunskap: MVG
Geografi: MVG
Historia: MVG
Religion: MVG
Musik: VG
Slöjd: MVG
Idrott: G
Teknik: VG
Hemkunskap: VG
Bild: MVG

Med andra ord tjänade jag 2700 kr och jag får en dag i London med pappsen! :D


Avskedsgåva

Ja nu är det ju onsdag, men tänkte faktiskt skriva lite om gårdagen..

Carro & jag bestämde oss för att åka in till Uppsala vid ca 12.00 tiden. Det var väl menat egentligen att vi skulle ha varit på kvarngården och haft aktiviteter med alla nior. Yeah sure att man orkar det.
Väl inne i stan träffade vi på Malin och vi tog en fika inne på Landings. Älskar att dricka té där! Även om jag blir så förbaskad pissnödig jämt. hur som helst blev vi lite smålulliga av all dricka (hur man nu kan bli det på té och socker). Flummigt blev det iaf.
Sedan kom någon av oss ärthjärnor på en idé om att man kunde göra en teckning där jag och Björksten (min mentor + lärare) håller hand springandes på en äng. Mycket seriöst. Not.
Men någon vaknade nog till där och kom på att vi faktiskt kunde göra ett collage, Malin hade ju ändå en bild på björre!
Så vi tog kort på varandra som skulle passa till bilden och Malin drog hem för att skriva ut dem. Carro & jag åkte tillbaka till Knivsta, samlade ihop lite material och började pyssla at Carros place.
Låt oss sammafatta händelseförloppet i en liten bildserie.


Vi köpte ett stort papper och Carro underhöll sig hela vägen hem med att göra ljud i den.. *suck*


Carro visar att hon också är kapabel till att hantera en sax.


En ihoptryckt Jempa visar början till konstverket. Kroppen till Björre hittade vi i en reklam för erektionsproblem för män. *Höhö*


När vi hade kommit så långt kom räddaren i nöden (även kallad Malin) med fotografierna. (Stackarn fick åka mycket buss & tåg den dagen)


När vi började inse hur det faktiskt skulle se ut blev det svårare och svårare att hålla sig för skratt.


Ja.. Bara för att förtydliga.


Resultatet! Haha, totalälskar den xD


The girl, the girl, the girl is on fire.

Auuuh!
Carro och jag har legat nere på en brygga vid särsta ett tag idag. Blåste så mycket att man inte märkte hur solen tog. Men det gör man nu. Fröken jordgubbe är mitt nya namn.
Har inte kunnat blogga på ett tag då bloggen har bytt plattform. Suck vad hemsidor ska vara krångliga..

Skolveckan har varit väldigt lugn, kanske för att jag har skippat ett x antal onödiga lektioner också. Och du ska ha cred Malin! Gissa vem som fick mvg på geografiarbetet :D Helt otroligt att man fick det av SO-hitler. Mvg i båda hennes ämnen dessutom!
Var inne med klassen i sthlm i onsdag. 12 timmar där! Otroligt att man inte fick skavsår.. Hittade en kjol där men som var slut sen när jag skulle köpa den >.< Som tur var hittade jag den inne i Uppsala i torsdags! Ska ha den på avslutningen.
Igår fyllde lillebror Marcus 7 år, och såklart skulle det vara kalas. Gissa vem som fick vara lekledare? Hujeda mig. Barn är inte roliga.. :(

Några bilder från i tisdags när Carro och jag sket i skolan och gick till Särsta:

En skum fågel som alltid sprang runt (springer fåglar?) med en insekt! Såg fågeln idag också, helknas..


Så här ser det ut när Carro & jag försöker ta bilder på oss.
98% av alla bilder såg väl ungefär liknande ut. Haha, jag bjuder på den!


Men de andra 2 procenten lyckas vi faktiskt se ganska normala ut!


En moppe vi såg flera av i huvudstaden i onsdags. Älskar färgen,
älskar modellen! Grymt snygg <3


21

Kom precis hem från Uppsala. Tänk att man kan gå i shorts fast klockan är 10 på kvällen!
Var och tittade på bio med Tomas, var trots allt 5 månader sedan vi sist sågs. Hade väl mer eller mindre tvingat honom att bjuda mig ^^ *snål*

Hur gick det då? Heh, jaa..
Filmen var iaf bra!

image31


RSS 2.0