Trädgårdsmonstret

Tack vare Ninas envisa matande av vildjur har vi nu regelbundet besök av denna typ.
Han har redan lyckats skrämma livet ur Marcus (fast han är en mes, och blir rädd av allt så..) och jag blev lite småskraj då jag trodde att den skulle attackera mig när jag närmade mig med kameran. Jag har ju faktiskt blivit biten i foten av en igelkott redan!
Fast det ser rätt roligt ut när de blir rädda, gömmer huvudet under sig, skjuter ut taggarna och springer (vaggar?) iväg i samma ställning. Haha!
Dumma halvblinda djur..
Någon idé vad vi ska kalla honom/henne/det?


Dagens roliga

Pappa och jag sitter i bilen och håller på att backa ut från en parkering. Då ser vi någon som håller på att köra in några andra bilar bakom oss. I bilen är det en nunna som kör.

Pappa:  "Och vem fan gav dig körkort då?! Gud eller?!"

Förvandlingen

Så här såg min garderob ut innan jag började göra om. Vi kan kalla det "kaoset".


Och efter en massa sorterande och en färd till IKEA med en malplacerad pappa.. Tada!

Tips!

Kass film,
se den endast om du... måste..


Jag bad om värme, inte ökenhetta!

Kom hem idag till Knivsta efter att ha varit med Anders hos mamma sen i tisdags. Vi har mest bara solat, badat och haft det mys i denna hetta som har varit de senaste dygnen. Gissa hur glad jag är att vi har pool!? Skulle aldrig ha överlevt annars..
Några missöden blev det också. Kedjan på Anders cykel hoppade (på exakt samma ställe där den hoppade för dig också, Carro!) och jag lyckades dra av handtaget på dörren till gästhuset (Don't ask..)

Jag upptäckte att jag hade fått min lön idag, 4500 välbehövda riksdaler. Fast jag har redan gjort av med säkert 1000 spänn. Det var ju en massa rea på stan!
Planen var att jag bara skulle dra mig iväg till polishuset och hämta mitt pass (som jag ser skrattretligt rolig ut på) men jag blev fast i butikerna i några timmar. Hittade väskor, kläder, en bok och annat roligt. Får visa sen, orkade inte ta kort nu.

Orkar faktiskt ingenting, värmen i mitt rum är sanslös! Runt 27 grader tror jag.. Så nu sitter jag här med min fläkt och funderar på att dra mig till en svalare plats och glo på Arn-filmen pappa har fått för sig att köpa.
Ska bara lyckas.. ta mig upp ..ur.. stolen..
*pust*


Mrs Redhead!


Mot Gotland!

Yepp, om 20 min åker vi mot nynäshamn för att ta båten över.
Vet inte hur länge jag blir kvar, men står nog inte ut så länge kan jag tänka mig..
Har inte tillgång till internet så det blir varken bloggning eller msn. Men finns ju att nå på mobilen!

Nu ska jag packa ner det sista. Tjao!


Äntligen sommarlov!

Okej, jag fick lov redan den 11 juni, men jag har jobbat och bara varit ledig på helgerna.
Fatta skönt att det var sista dagen igår! Tyckte ändå att det var lite svårt att säga hejdå till personalen, de är väldigt roliga. Måste ladda upp en bild på min snygga arbetsoutfit senare också. Kan inte nu, är hos mamma (för första gången på nästan 2 månader). Men kommer till knivsta imorgon kväll eller måndag morgon antagligen.

Tycker synd om min lilla kissekatt. Något dumt djur har skadat henne så hon fick djupa sår. Men efter ett svinddyrt veterinärbesök, tratt över huvudet och penicillin så fick hon komma hem för några dagar sen. Min egna lilla trattkatt! ^^
Men det ser ju så roligt ut! Hon ser ut som en gående lampa.. Och när hon går så är benen jättestela och hon drar bak öronen. Höh, måste ta kort! Även när hon gör någon hastig rörelse så kan hon bli dessorienterad så hon ramlar av tyndgen av tratten. När hon ska gosa känner man bara tratten gnuggas mot ens ben..
Stackars trattkatt!

Weezer - Pork and beans


En smula patetisk

Jag har en fobi.
Eller snarare en rädsla.
Eller kanske bara något jag tycker det är obehagligt att göra.

Jag pratar om att klippa håret. Jag tycker inte det är speciellt obehagligt att just klippa håret, det är frisören som skrämmer mig. "Wtf?!" tänker ni antagligen nu, men jag kan inte hjälpa det!
Vet knappt själv vad som gör att jag känner "åh, nej!" varje gång jag inser att nu är det faktiskt dags att beställa klipptid. Kanske det att jag nästan alltid är besviken när jag kommer därifrån. Kanske för att det känns som att frisören aldrig riktigt lyssnar på vad man säger. Eller kanske för att det är otäckt att höra att "man nog måste ta en 2-3 cm för det är ganska slitet". Buhu, det tar ju 3 månader att växa ut igen! Är hon tokig?! Så får man se längderna sakta sväva ner mot golvet.
Varför jag kom att tänka på det här är just för att jag är i stort behov av en klippning! Två avfärgningar, tvätt, hårföning och plattning varje dag är väl inte det bästa för håret. Mitt hår blir sällan slitet men nu inser även jag att risbusken måste trimmas.
Jag ska beställa klipptid!
Snart!
Nån gång!
Kanske om någon månad eller så.. :P

ge mig sommarvärme..


Älskar bilden, älskar tjejen, älskar kameran <3

zZzZzZz

Har sovit dåligt två nätter på rad nu.. Inte så att jag somnar sent, utan jag drömmer så konstiga saker att jag sover oroligt och vaknar tröttare än vad jag var när jag la mig kvällen innan. Det blir ju inte bättre av att jag ställer om/ stänger av min väckarklocka (mobilen) i sömnen. Som idag vaknade jag 25 min innan jag skulle börja jobba, yay!

Tröttheten visade sig när jag kommit hem. Slängde mig på soffan vid fyratiden för att glo lite på simpsons och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Vid fem tänkte jag att jag kunde väl få vila en halvtimme eller så innan jag käkar. Så låter det varje gång, och jag har aldrig lyckats hålla halvtimmes-gränsen.
I 3 fucking timmar sov jag!
Hatar när man sover bort halva dagen, blir alltid lika förvirrad när man vaknar sen. Kommer väl inte kunna somna inatt heller. *mummel*

Fick hem intagningsbeskedet om vilken skola jag kommit in på idag! Fast det var ju ingen större chock att jag kommit in på allt jag har sökt.. :P Jag har 295 poäng och den lägsta som kommit in på teknik hade 45.Betyder det att jag kommer gå med ett gäng idioter? Hoppas jag då inte.
Till och med den skola som var "svårast" att komma in på var lägsta intagningspoängen 225. Är det bara jag som är ett plugg eller har vi svenskar i medel låga betyg?

RSS 2.0