Yey!

Hade volleybollturnering på förmiddagen i skolan. Vi var två klasser ihopsatta i brist på spelare. Det var jag, Caroline, Malin E, Paula, Sarah från vår klass och Emma och Jessica från 9B som spelade.
Vi förlorade de 2 första matcherna men vann den sista. Åh vad jag var stolt över tjejerna, med tanke på hur icke-bra vi är ^^
På eftermiddagen var det meningen att vi skulle se på Erin Brockovich (som jag har sett 3 gånger) men det gick väl inte så bra. Läraren drog så vi spolade förbi halva filmen :P

När jag kom hem så hade jag fått ett brev från kommunen. Jag hade 0 och inga förhoppningar. Man har ju dragit ner från 61 sommarjobb till 20 i år. Stor chans att man skulle få..
Men jag fick! :D Inom vård och omsorg de 3 första veckorna. Det jag hade som förstahandsval ^^
Carro fick inget, det var synd :/   Brorsan fick inte heller, fast det var bara bra då han skulle varit en stor besvikelse för den som anställt honom..

Var nyligen på elljusspåret och sprang med meine Freundin.
Nu ska jag duscha, sen vid 10 äre 100 Höjdare ^^

image26

Lördag

Vad skönt det är med en helg utan läxor, inga måsten alls :)
Har suttit ute nästan hela dagen och läst. Läser boken "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. I början är den lite seg, men den blir bättre ju längre in i boken man kommer. Tyvärr blåste det mycket så det blev för kallt att sitta ute efter ett tag :/
Ska väl antagligen till Sarah lite senare, evigheter sedan vi umgicks efter skolan känns det som!

Johnossi - Party with my pain


Soft

Åh vilka härliga dagar!
Massa sol och inga läxor, kan det bli bättre? Fick även reda på att jag hade mvg på läs- och hörförståelse på nationella i engelska, 67/68 poäng på grammatikprovet och mvg på muntliga. Känns skönt att jag kan behålla mitt betyg ^^
Men skryt åsido.
Jag tror att generna jag ärvde av mor min äntligen börjar visa sig. Jag är inte liika känslig för solen! visst blir jag lite röd, men istället för att vara irriterat i en vecka så försvinner rödheten på bara någon timme. Kanske kan vara utomhus mer den här sommaren. Men ska inte överdriva, solskyddsfaktorn kommer att vara min bästa vän de kommande månaderna.

Var ute & sprang med Caroline för inte länge sedan. Det var så jäkla skönt att springa idag!
Nu sitter jag här nyduschad mer några kiwis och en banan.
Har ett sår på tummen så det gör skitont när det kommer lite sur saft från kiwin. Är inte så grymt enkelt att försöka äta kiwa med papper runt tummen ^^

Grymt härligt väder!

Hur kan man inte vara på bra humör när solen skiner och man kan gå i kortärmat? :D
Även om skoldagen inte har varit så extremt rolig så kan man inte bli nedstämd. Eller kanske lite när killarna är större idioter än vanligt..
Hade muntligt prov på matten! Var nervös innan, hade inte tränat alls. Men det gick över förväntan, lite stolt över mig själv ^^
Käkade även årets första glass idag. Magnum Colombia (kaffesmak) är så jääkla god. Även om man inte gillar kaffe annars :)

Var nyss och sprang på elljusspåret med Caroline. Ååh så härligt det är att springa nu, inte för varmt inte för kallt.
Men bara att cykla de 2,5 km är ett träningspass. Fyfan vad min cykel är seg. Jag ska KRÄVA en ny >.<

Borde verkligen skriva på min uppsats om Tibetkonflikten jag inte har börjat på. Ska ju vara klar på onsdag. *nervöst skratt*
Men jag orkar inte.
Tänker bara duscha nu och sen lägga mig och läsa lite.

Man blir lite gladare


Sunday bloody sunday

Vaknade imorse med världens huvudvärk. Såg suddigt gjorde jag också.
Jag undrar om jag inte kan ha fått migrän. För att jag får det här allt oftare och vanliga värktabletter funkar inte.
Har fortfarande huvuvärk, mår illa också :/

Var nyligen ute med Nikita i koppel i solen. Hon verkligen älskar att vara ute och det är så gulligt när hon hoppar runt. Lite mindre gulligt när hon bestämde sig för att kuta runt, runt vårat lilla leksakshus då man måste följa med. kopplet är ju inte hur långt som helst :P
Försökte fota henne, som gick mindre bra. Hon vill ju inte vara still! Sen blev jag lite besviken på kameran också, den ville inte fokusera ordentligt i det ljuset på min lilla, vita lurvboll. Aja, måste väl lära mig kameran lite mera.

image24

image25

Humörvrak?

Jag börjar snart gråta..
Vill ni veta varför?
För att Nina gick och handlade utan mig. Patetiskt, jag vet..
Jag blir så här när jag inte har ätit. Försökte äta müsli i morse men det gick inte bra så jag slänge det. Har inte ätit något sedan dess. Varför blir jag alltid så grinig när min blodsockernivå sjunker lite?
Blev till och med sur på pappa när han erbjöd sig att laga mat. Stackare.
Får väl handla lite senare då. Jag ska banne mig ha min sallad!
Och nu kom Nina hem.. Jag ska nog ta ut min ilska lite på henne för att göra det rättvist.

Var så här igår också. Eller ja, jag var på ovanligt gott humör. Men när jag tittade på Talang 2008 hemma hos Carro igår började jag grina 2 gånger. Normalt?!
Men det såg helt sjukt ut med de där dansande sumobrottarna, vad kunde man göra liksom.

Har lyckats med bedriften idag att städa rummet. Sen försvann all lust till att göra något annat.
Måste plugga..
Åh så roligt! Jag slutar nästan andas av exaltering!

Lite fredagsmysigheter

Man bara måste älska texten i den här låten.

Solsken <3

Vaknade imorse av att solen sken. Man blir aldeles glad av det!
Blev  inte sämre över att jag är ledig idag också. Skulle egentligen ha åkt med familjen till Gotland idag, men alla blev ju sjuka.. Är hemma hos mamma och tar det lugnt istället.

Har väl inte gjort så mycket mer idag än att ha joggat och varit ute i solen. Hade väl tänkt mig lite uppsatsskrivande också, men känner verkligen inte för det. Jag hatar verkligen uppsatser, vet aldrig vad jag ska skriva om.

Det fina vädret gör att man är sugen på att köpa lite sommarkläder, lider stor brist på både kjolar och klänningar. Brukar inte använda sådana plagg så mycket men börjar gilla de mer och mer. Men nu gäller det bara att hitta några snygga, om det nu inte är omöjligt med dagens fula mode..

Imorgon ska jag in till Uppsala med mamma & Mats. Vet inte vad de var ute efter, men hänger på iallafall.
Är det bara jag som har en liten kärlek till att gå i stora matvaruhus? Det är så kul att bara gå runt för sig själv, sjunga lite, se allmänt drogad  och se allas blickar då de tror att man rymt från närmaste dårhus. Eller att öppet stå och skratta när folk har problem med envisa & högljudda barn.
Jag vet, jag är lite småond.


Jag kom in!

Såg idag att jag hade kommit in på teknik på fyrisskolan.
Eller okej, jag visste att jag skulle komma in..

Vet inte om jag ska byta till natur på Katedral. Mysig stämning, men salarna ser ut som kattkräk.

Ska inte heller åka till Gotland på torsdag :/      4/6 familjemedlemmar är sjuka så det blir till att stanna hemma. Men jag har ju fa-an tagit ledigt så jag vägrar att gå i skolan! Blir till att åka till morsan och ta igen lite skolarbete.

Just nu försöker jag plugga lite historia. Åkte ju på att redovisa imorgon (för att jag skulle bort på torsdag) med Tanya, Alex och några 9B:are. Jag grinar av glädje..
Och du där! *pekar på Carro* Du är så jäkla fetdöd!

Klockan 21.00 är det Desperate Housewifes. Missa inte! :D


image23

Kan tänka mig att det börjar så sent på året pga av manusföfattarnas strejk förra året..

Ibland tar det stop, även för mig..

Jag har gjort det.
Gråtit för första gången på jag vet inte hur länge.
Jag är ingen blödig person, men idag orkade jag inte längre.
Jag måste säga det. Jag hatar min familj.
Orkar inte bli behandlad så här längre. Som luft, obetydlig, tagen för givet, som att man är ett litet jobbigt bihang.. Det är verkligen kul att leva med en totalt känslokall farsa vars fru inte vet vad som är bak eller fram (och som aldrig riktigt gillat mig).
Jag har aldrig varit med om en kärleksfull familj. Kärlek har aldrig riktigt funnits. Bara dåliga relationer där man har blivit dåligt behandlad, inklusive jag själv. Kanske därför jag är som jag är? Kan inte låta någon komm allt för nära, kan inte bli kär.
 Fått flytta runt till nya människor, nya platser.  Fått syskon, förlorat syskon..

Kommer på mig själv att så ofta att vara avundsjuk på de som har familjer som fortfarande håller ihop och som ställer upp för en. Jag har alltid fått lära mig att klara mig själv, på gott och ont. Men det vore trevligt om någon någongång kunde ställa upp för mig, jag är fortfarande bara 16 år.

Och varför klagar jag när ingen egentligen bryr sig?
Jag vettefan..

Nemi

En favoritstrip av min favoritserie ^^

489202-22

Okej, godnatt. Väck mig när sommaren kommer..

Usch vad jag nyser! Verkligen hela tiden! Hatar att vara förskyld..
Pallrade mig ändå till skolan idag, tycker det är tråkigt att vara hemma och inte ha något att göra om dagarna.
Och jag är stolt över mig själv, helt klar med tyskan och kemin. Så jäkla skönt att ha det ur världen :D = blir också liite mindre plugg än vanligt, haha
Skoltiden numera är mestadels flummig och the boys är konstigare än vanligt. Men det gör dagen nästan lite lättare att uthärda. Nästan..

Det är inte ofta vi tjejer har tid att umgås så mycket längre. Skulle vara trevligt med en hederlig filmkväll hos Sarah som vi hade så ofta förut. Var ju evigheter sen senast!

ATCCHOOO!  (Ytterligare en nysning)

Nej nu ska jag fortsätta med att käka bawnaan und plugga lite engelska (fick reda på idag att vi ska ha prov imorgon).
För övrigt så hypermotionerar min kanin just nu, ser lite småkul ut ^^

P L U G G

Har jag blivit världens plugghäst på senaste? Känns fan inte som om jag har gjort något annat på senaste.
Men har lyckat göra ett 6-sidors kemiarbete på 2 dagar. DET är skills!
Mår inte så bra idag. Ont i halsen och känner mig ganska hängig.. Jag som inte har tid att bli sjuk just nu :/

Funderar en del kring gymnasiet.. Hur fan ska jag göra? Snart får vi reda på om vi kommer in (som jag vet att jag gör) och då startar omvalet. Men jag vettefan om jag vill gå på teknik. Vet inte om jag pallar ämnena. Annars står det mellan natur på Rosendal eller Katedral.
Snyggt att jag väljer mellan 3 olika skolor såhär på slutspruten.
Jag är tragisk..
Sen så känner jag att vissa personer har betett sig ganska illa till och från på senaste. Tror alla att jag är så jävla hardcore hela tiden och har no feelings? Skärpning..

Är så jävla sugen på cashewnötter, men det är snöstorm ute så jag känner mig inte så pigg på att ta sig någonstans.

Helg mitt i Ingenstans

Vad fort helgen har gått. Även om jag knappt har gjort något.
Var hos Mr C i fredags och igår pluggade jag bara. Usch och fy vad det är tråkigt.. Historia, svenska, kemi, uppsats till syslöjden och tyska är det som gäller. Varför tycker lärare att det är så fruktansvärt roligt att tortera elever? Varför blir man lärare?
Är lite seg idag, har ont i magen. Kaan bero på att jag käka upp en hel blomkål i gårkväll ^^
Ska nog ta en joggingrunda, för jag kommer ändå ingen vart på mitt pluggande. Noll och ingen motivation.
Orkar inte ens blogga..
Bläh..

I've found it!

Hade dans i skolan idag, såg ju väldigt vackert ut *garv*
Okej, hela klassen är störd. Verkligen..

Var med Malin en stund i Uppsala, skulle leta Schwarzkopf Dust It. Men tror ni att den fanns? Såklart inte.. Måste vara en populär produkt det där, men det är förståeligt!
Köpte en jävla massa godis. Det är farligt att köpa godis när man är hungrig. Det värsta är att jag tröttnar på lösgodis på en gång, det kommer aldrig att ta slut ^^

Har även hittat en ny kärlek! Köpte Proffs volymspray för 25 riksdaler på H&M. Hur bra som helst! Jag som har provat åtskilliga hårsprayer med volym, billiga som dyra, men aldrig hittat en så bra :D Ibland kan så egentligen obetydliga saker få en glad.

Nu hade jag tänkt att jag skulle få tid för att städa (behövs verkligen, även fast jag gör det varje vecka), plugga (nationella prov imorgon) och komma ut & jogga.
Känner mig ovanligt pigg för att vara torsdagskväll så det kan nog funka.

Bläh..

Är så trött på allting just nu. Trött på människor. Trött på arbeten. Trött på att mina sinnen inte vill lyda (jävla biverkningar..) Trött på familjen. Trött på att det ska klia så jävla mycket.
Gaaah!

Men det positiva är iaf det underbara vädret. Hur varmt som helst ute!
Fast det ska regna imorgon.
Fan..

Just nu ger jag upp. Dags att sova?
Orkar inte plugga.
Orkar inte se på TV.
Orkar inte vara social.
Orkar inte ens lyssna på musik.

...däremot orkar jag vara skadeglad än en gång!
(Sorry Carro)
image18
Vad var det jag sa?

RSS 2.0